fredag 23 september 2011

End of Term 1!

Termin 1 är slut, 10 veckor av skola har passerat, 30 to go.

Utan att ha riktigt märkt det har tiden flugit förbi. Med ett jävla tempo har man alltid haft saker i tankarna och inte riktigt hunnit stanna upp och tänka efter hur långt tid jag har varit här. Det känns som att jag bara varit här för en liten stund, men samtidigt känns det som att det var en evighet sen jag lämnade Sverige och träffade alla underbara människor.

Termin 1 är som sagt slut, och vad jag tycker är intressant är hur sammanhållningen i klassen förändras på bara ett par veckor, och i vilket tempo som klassen jobbar för att få en så bra sammanhållning som möjligt. Under tre år på gymnasiet så kände man först i slutet av tiden hur härlig ens klass var och att man faktiskt skulle sakna dem. Nu känner man hur folk jobbar för att bygga den här sammanhållningen snabbare, eftersom vi faktiskt bara har ett år tillsammans.

Dagen spenderades med att slänga ut soffor och fåtöljer i den 20 gradiga solen, dricka öl med läraren och animation students, och allmänt njuta av livet. Stämningen var verkligen på topp, och man kände en liten försmak på hur sommaren kommer vara.

Avslutar med "the million dollar shot" på Matthew och Harry, what a combo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar